lauantai 24. helmikuuta 2024

Helmikuu 2024 - Joogaa & sisäisen lapsen loistoa

Minun suosikkiasia on ollut, kun olen saanut kissan syliin makaamaan. Se on parasta, ja siitä tulee aina hyvä mieli. Aamutakki on myös mahtava, kun sen kanssa on niin lämmin!

Umk toi paljon iloa. Minun hyvinvoinnille on tärkeää nähdä visuaalisesti kauniita asioita. Ystävänpäivänä sai sydänkeksejä. Ja oli paljon pätkis-kaakaota!

---

Sisäinen lapsi on ollut läsnä ihan kivasti. Taiderituaalissa yhdistyin lapsiminääni. Tajusin, että jos voin uudelleenjuurtaa lapsenajan mieleni nykyhetkeen, pääsen lähemmäs ratkaisua tylsyysongelmani voittamiseksi.

Sain iloa myös lapsuusajan suosikkimusiikista: mm. Anna Erikssonin "Seurataan Johtajaa" ja Katariina Hännisen "Polvistukaa" on tuonut suurta iloa. Mietin innoissani sitäkin, miten lapsenakin sielu tunnistaa omansa, ja vaikkei täysin ymmärrä sanomaa, niin silti vetää puoleensa oikeita asioita. Tai sitten musiikkia kuuntelemalla ohjelmoi tiedostamatonta mieltään uusiksi ja lopulta elää sen todeksi myöhemmin elämässä.

---

Charlien 30 päivän joogahaaste on ollut aivan mahtava! En voi uskoa, että näin laadukas haaste on ilmainen. Rakastan, miten Charlien kanssa rakennetaan voimaa. Hän ohjaa tosi perusteellisesti ja kekseliäästi, ja harjoituksesta tulee hauska ja mielekäs. Lauantain kertaustunnit ovat mahtavia, kun viikolla harjoiteltuja asioita kokeillaan uudestaan, ja kehityksen huomaa selvästi. Crow-asentoa on ollut erityisen mukavaa harjoitella. Jooga lisää hyvinvointia.


---

Loppukevennykseksi vielä Huussi Boysin hauska video. Nuuskamuikkusen ideat on (ei ole) aina niin hyviä stp-videoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...