sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Huhtikuu 2024 - Taikuuksia

Pääsiäinen ja herkut

Huhtikuussa jatkui taas pääsiäisjuhlinnat. Lidlistä sai hyvään hintaan vaaleanpunaista juhlajuomaa. Hyvien alennusten ansiosta saimme nauttia muistakin erityisherkuista! Uusi suosikkini on porkkanakakku!
---

Elokuvat ja ohjelmat

Maaliskuusta lähtien olemme katsoneet Harry Pottereita perjantaisin. Ihan erityisen onnistunut elokuvasarja! Voin kertoa muutamista hahmoista lyhyesti, mitä olen oppinut heistä astrologisesti Clairen videoilta. xD Clairen videot on parhaita, jos tykkää oppia visuaalisesti nakshatroista.

- Harrylla on erittäin kenkku karma. Hänen tehtävänsä on polttaa menneisyyden piina. Se meinaa myös sitä, että hänellä itsellään on henkisiä taisteluita. (Purva Bhadrabada)
- Hermione on rauhaton älykkö, jonka on vaikea sopeutua joukkoon. Hän puolustaa aina eläimiä. (Mula)
- Hagrid edustaa Ketua (kuten Hermione), ja hänen erityisalaansa ovat eläimet ja hirviöt. (Magha)
- McGarmiwa edustaa Saturnusta (koska näyttelijällä on Saturnus konjunktiossa nousumerkin kanssa), ja hänelle on tärkeää noudattaa sääntöjä ja perinteitä.

En mä enempää sitten tiennytkään. xD Hauska kuitenkin bongata niitä juttuja, mitä videoilla on käsitelty. Harvoin nimittäin on tullut suoraan esimerkkejä Potter-elokuvista, mutta näyttelijöiden muut roolit toisissa elokuvissa edustaa samaa.



Yle-areenassa on ollut myös kiinnostavia ohjelmia, kuten Nepsyt ja Digihuijatut.

---

Meditaatiot ja manifestointi



Huomasin kuunnelleeni tätä meditaatiota muutaman kerran, niin laitan sen tähän. Olen myös innostunut harjoittelemaan ohjaamaan meditaatioita itse. Olen oppinut taitavaksi vastaanottamaan erilaisia ohjaavia kuvia, mikä auttaa paljon elämässä.

Innostuin myös manifestoinnista ja positiivisen todellisuuden luomisesta nykyisen todellisuuden päälle. Se tuntui vähän kuin olisi elänyt kahdessa ulottuvuudessa päällekäin - Siinä missä elän nyt ja tulevaisuuden minän kanssa.

Myös taiderituaaleissa on menty paljon aikajanoilla viime aikoina.

Loppukuu ei kuitenkaan ollut niin hehkeä, ja se on vetänyt syvästi takaisin nykyhetkeen.

---

Tom on ollut paras ja älykäs, kuten aina!

2 kommenttia:

  1. Niin sinäkin! <3

    Oonkin miettiny välillä, että pohditkohan nakshatroja, kun katotaan Pottereita, mut en oo ikinä muistanu kysyy :--D

    Sun pitämät meditaatiot on mainioita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! .---) <3 Oon miettinyt tosiaan vaan niiden henkilöiden kohdalta, keiden merkit jo tiesin, mutta olis ehkä pitänyt pohtia laajemmin ja ottaa selvää niiden muidenkin merkeistä. .--D Kiitos!

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...