lauantai 13. tammikuuta 2024

Joulukuu 2024 - Niskaonnea ja laatikoita

Sain mahtavan avun hydrocortison-voiteesta jo yli 10 vuotta kutinneeseen niskaani. Minua jännitti kovasti kokeilla kortisonivoidetta, sillä se ei kuulosta niin luonnolliselta aineelta. Kuitenkin ihan olemattoman pieni määrä voidetta auttoi uskomattoman tehokkaasti ja nopeasti. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen niska oli puolet parempi. Pelko kortisonia kohtaan auttoi minua olemaan myös raapimatta niskaani, sillä en halunnut saada rasvaan minnekään, mihin se ei kuulu. Pidin kahden viikon kuurin. Ekana viikkona laitoin 2 kertaa päivässä voidetta aamulla ja illalla, ja tokalla viikolla laitoin ainoastaan aamuisin. Joka kerta niska kiitti, kun sai voidetta. Niskani voi vieläkin mallikkaasti. Minun pahalta tuntunut niskaongelmani ei lopulta ollutkaan kovin paha laadultaan. Sääliksi käy kaikkia, joiden ihoon ei tehoa mikään voide, ja kuivat kutinakohdat palaavat aina uudestaan.


----

Sain erityistä iloa tavaroiden järjestelystä. xD Olen koittanut löytää käytännöllisempiä ratkaisuja taide- ja ompelutarvikkeille loppuvuoden aikana. Minusta on tullut suuri muovikorien ystävä, ja aion pitää vieläkin silmällä, jos löytäisin pieniä laatikkoja hyvään hintaan.


----

Joulukuussa parasta on tietty joulu. Tänä vuonna teimme Tomin kanssa omat joulukalenterit käärimällä suklaanpalat folioon, ja piirsimme toisillemme kivan kuvan jokaiselle päivälle. Innoissaan aina odotti ja avasi luukun päivittäin. Minä sain ihania kissankuvia! Tänä vuonna jouluruoka maistui erityisen hyvin. Pestotorttujakin oli runsaasti syötäväksi. Ne ovat niin maukkaita! Sain lahjaksi (lyhykäisyydessään) ihania leluja, vaatteita, herkkuja ja pelejä. Joulu innoitti myös käsikirjoitushommiin.

----

Minulla ei ole mitään kuvaa, mutta elokuvasuosikki oli ehdottomasti Smallfoot! Tosi humoristinen ja sympaattinen esitys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...