maanantai 29. tammikuuta 2024

Tammikuu 2024 - Herkuttelua jee

    Elin elämäni parasta aikaa Mäntsälässä. Oli hauskaa viettää aikaa Kasan ja isän kanssa! Teimme ruokaa, juttelimme, vietimme joulua, joogasimme ja kuvasimme videota. Oli paljon jäätelöä ja kakkua sekä perunalaatikkoa ja rosollia.
    Liiallinen maitotuotteiden syöminen saattaa olla syy turvonneisiin sormenniveliini, mikä oli siistiä oivaltaa. Maidosta on aina sepitetty propagandaa sen tervellisyydestä, mutta ymmärtääkseni maitoon lisätään ravintoaineita, eikä lehmänmaidossa itsessään ole ihmisen tarvitsemia aineita.

---

    Suuren osan tammikuusta olinkin kipeä, ja silloin parasta iloa olivat ehdottomasti hunaja ja kurkkupastillit kurkkua ja yskää hoitamaan. Kun kurkku on todella kipeä, hunaja on paras lääke. Särkylääkkeet ovat mahtavia. On myös erittäin miellyttävää ja parantavaa, kun saa kissan syliinsä makuulle.
    Mario kart ja Sims olivat myös elämäni ilahduttajia. Loin simssiin uuden merenneitoperheen, jonka jäsenet kävivät yliopiston ja menestyvät upeasti urillaan.
    Herkuttelu on jatkunut mm. joululahjasuklaiden, laskiaispullan ja Runebergin (tortun) syömisellä. Katsoin paljon erilaisia elokuvia ja Korkeasaaren eläimien elämää. Sain käyttööni digilehtien palvelun, ja olen selaillut vanhoja käsityölehtiä jee.

2 kommenttia:

  1. Hauskaa että viihdyit! ♥ Aika hauska että isikin kokeili sitä makoilujoogaa meidän kanssa. .-D Syöminen on kyllä hienoa! Mull turposi tässä jokin aika sitten kans yhdestä sormesta nivel ja mietin oliko se samaa kuin sulla vai olinko vaan tyyliin nukkunut huonossa asennossa tai pelannut mariokarttia liian lujaa (ku se oli "puhelinsormessa"). Mut se meni tyyliin päivässä ohi ni eikai ollu mitään ihmeellistä. .-D Kans nyt ollu viimeset 4pv kurkku kipeenä ja en oikein tiedä onko tää semioireeton flunssa vai erittäin hidas startti jollekin kivalle taudille joka iskee hetkenä minä hyvänsä, no aika näyttänee. Ja mäkin söin Runebergin, en muista että oisin aiemmin niin tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva että kommentoit! .-) Huomasin sen vasta äsken. .---D Ei tainnut makoilujooga kuitenkaan olla erityisesti hänen mieleen, mutta oli hauska kokeilla yhdessä! Voisi ainakin luulla, että sormesi nivelen turpoaminen johtuisi samasta syystä. Mulla se meni ohi, kun päättäväisesti välttelin kaikkia maitotuotteita. .-D Aina kun otti pari omaria, ne nivelet muuttui heti huonoksi. xD Mullakin joskus niveliin sattuu Mario kartin ajo. .---D Vähän liian totisesti tulee pelattua. xD Kurkkukivut on aina kurjia, siitä lähtien kun koronaa on ollut, kun ei tiedä, mihin se tauti vielä etenee!

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...