lauantai 8. joulukuuta 2018

Temple Body Arts Day 1: Laura Hollick

Sofiah Thom oli järjestänyt ihanan ilmaistapahtuman, jossa kahdeksan naista kertovat sielunviisauksiaan ja muuta kivaa. Päätin kirjoittaa jokaisesta päivästä jotain tänne blogiin. Ensimmäisenä päivänä haastattelussa oli Laura Hollick!



Tällä hetkellä maailmassa on paljon häiriötekijöitä ja odotuksia ympäristöstä, millaisia meidän pitäisi olla tai mihin suuntaan meidän pitäisi kulkea elämässämme, että usein etäännymme pois todellisesta uniikista minästämme. Luulemme haluavamme tulla joksikin, mutta kun olemme saavuttaneet tavoitteen, se ei teekään meitä onnellisiksi. Meitä ei ikinä opeteltu kuuntelemaan omaa itseämme.

Avain menestymiseen on kuunnella itseä ja omaa kehoa. Jokainen tuntemus kehossa kertoo jotakin, jos vain hiljenee kuuntelemaan. Aito luovuus tulee sisältäpäin ulos, ei ulkoapäin sisään. Jos yrittää muuttua joksikin, mikä on jo olemassa, tulee lopputulos näyttämään vain kömpelöltä ja tylsältä. Se on nähty jo. Sen sijaan on yhdistyttävä omaan viisauteen ja kysyä itseltä, millaiseksi haluaa kehittyä. Millaisen uuden version haluaa löytää seuraavaksi itsestäni? Kuinka hyväksi voin kehittyä olemaan minä? Se on jotain, mitä kukaan ei ole vielä nähnyt tai todistanut. Laura kutsui tätä vaihetta nimellä "sacred dreamer". Silloin alamme pikkuhiljaa puhdistaa itseämme kaikesta ympäristöltä tarttuneista vaikutteista, jotka eivät ole totta meidän sielullemme. Sacred dreamer -vaihe ja puhdistautumistyö vie oman aikansa. Sitten kuitenkin kun sielun tarkoitus selkenee, tulee valtaisa energiaryöppy, joka vie nopeasti eteenpäin ja oikeaan suuntaan.

Laura kertoo varaavansa kalenterista aikaa itselleen ja oman luovuutensa, intuitionsa ja henkioppaiden kuunteluun. Oikean ajan hän tietää kuuntelemalla itseään. Hän hyppää joka kerta tuntemattomaan. Laura ei ikinä tiedä, millainen taideteos sieltä on tulossa, mutta sen näkee sitten.

Minulle tämä tarina oli taas merkki siitä, että olen menossa oikeaan suuntaan elämässäni. Ei ole helppoa tuosta vaan saada selkeitä vastauksia omalta keholtaan tai henkioppailta, mutta sen opettelu on vaivan arvoista. .-) Sen tiedän, että minun on tosi tärkeä kuunnella näitä naisia ja käyttää aikaani selventämällä keskustelun sisältöä omaan blogiini.

---

Tein uudestaan Lauran testin, ja tällä kertaa sain tulokseksi "Parantaja". Se on henkinen polku, jossa olen jatkuvasti yhteydessä universumiin: tarkkailen erilaisia merkkejä ja kokeilen uusia asioita syventääkseni spirituaalista yhteyttäni ja ilmennän sitä elämääni.

2 kommenttia:

  1. Jos minä kuuntelisin itseäni niin menis kyllä pelkäksi laiskotteluksi kaikki aika. .-D Monesti kyllä huomaa miten pakotettu tekeminen takkuaa, mutta joskus odottamattomista asioistakin saattaa innostua uudella tavalla. .-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tekee paljon mieli laiskotella, sitten sä ehkä tarvitsetkin lepoa. .-D Silloin kun ei ajattele liian kovaa, on mieli avoin vastaanottamaan kaikkia ihania ideoita, mitä voisi tehdä. .-) On tosiaan jännä miten välillä innostuu aina jostakin ihan randomista. .-D Kiitos kommentista!

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...