maanantai 17. joulukuuta 2018

Meditaatio - kohtaamiseni sisäisen lapseni kanssa

3.1.2018
Tein TheHonestGuys-kanavan voimakkaan 10-minuutin Heal Your Inner Child -meditaation, jota voin suositella kaikille. Kannattaa tehdä itse tuo kyseinen meditaatio ennen kuin lukee "juonipaljastuksia" sisältävän tekstin. .-)

Tulin vihreään puutarhaan, väreissä oli paljon kontrastia. Puita ja pensaita, jossa oli kukkia. Talo takana (keltainen?) ja valkoinen puuaita ympärillä. Siellä oli myös pieni joki ja lammikko.

Paikalle juoksee lapsi, minä pienenä. Otsatukka ja vähän yli hartioille ylettyvät hiukset. Tosi iloinen ja herttainen lapsi, jolla on maailman kaunein hymy. Hän tulee luokseni ja menemme yhdessä piirtämään. Kehun että hän on tosi hyvä piirtämään. Sitten hän ojentaa minulle paperin, johon hän on punaisella värikynällä piirtänyt suuren sydämen. <3<3


Halaan häntä. Kerron kuinka hän on uniikki, rakastettu ja haluttu. Minusta on tosi surullista, mitä kaikkea pahaa noin ihana pieni tyttö on joutunut käymään läpi. Ja miten itse olen häntä sabotoinut. Pyydän anteeksi. Päätän kehua häntä kaikesta, mitä en ikinä kuullut lapsena sanottavan minulle. Lähetän omasta sydämestäni rakkautta hänen sydämeensä. Kuvittelen kuinka oma valkoinen energiani täyttää puutarhan ja miten lapsen on hyvä olla siellä sylissäni. Pyydän enkeleitä voimistamaan kokemusta ja lähettämään lapselle paljon valoa hänen sydämeensä. Hän on ansainnut kaiken hyvän elämäänsä. Hän on tärkeä ja mahtava. Pelkkä hänen olemassaolonsa on auttanut niiin monia ihmisiä. Vain se, että hän on ollut olemassa.

Pian tyttö lähtee juoksemaan onnellisena, sillä olen parantanut hänet. Minusta tuntuu surulliselta, sillä haluaisin viettää hänen kanssaan enemmän aikaa, mutta tiedän että voin palata meditaation pariin koska vain haluan.

Aivan ihana meditaatio. <33

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7.12.2018
Päätin kuunnella saman meditaation melkein vuoden myöhemmin uudestaan, ja kirjoitan siitäkin kokemuksesta. .-D

Olen kauniilla niityllä puun varjossa ja katselin maisemia. Sitten sisäinen lapseni juoksee paikalle. Tällä kertaa hän on muutaman vuoden nuoremman näköinen kuin aiemmissa tapaamisissamme. Hänellä on yllä valkoinen mekko, jossa on pieniä kuvioita. Hän on todella iloinen ja tulee juoksujalan halaamaan minua. Siitä on aivan liian pitkä aika, kun olemme nähneet viimeksi.

Sisäinen lapseni haluaa näyttää minulle jotakin. Lähdemme kulkemaan pitkän keltaisen heinikon läpi. Kävelemme tosi pitkän aikaa ja mietin, minne hän oikein vie minua. Lopulta saavumme paikalle, jossa heinät on tallottu maan tasalle, ja sieltä löytyy suloinen kissaperhe: emo ja pentuja! ♥ Silitämme pentuja pienen hetken, mutta haluan keskittyä kuitenkin enemmän sisäisen lapseni huomioimiseen. Hän on tosi rento ja liikehtivä.


Pyydän pieneltä minältäni anteeksi sitä, että minä ja muut olemme sabotoineet hänen elämäänsä. Sisäinen lapseni vain jatkaa hymyilemistä. Hän ei ole minulle vihainen mistään eikä edes harmistunut. Pikemminkin tuntuu, että hän on jopa ymmärtäväinen, ja hän huokuu korkeavärähteistä hoitavaa ilonenergiaa. Mikään ei voi satuttaa häntä. Kerron että hän on auttanut niin monia pelkästään sillä, että hän on olemassa. Hän auttaa kaikkia minne ikinä meneekin. Hän on täydellinen, ja kaikki puolet hänessä ovat kauniita.

Halaan sisäistä lastani ja päätän vahvistaa yhteyttäni häneen. Sydämestäni lähtee "johto" hänen sydämeensä. Kuulen "klik"-äänen, kun sydämemme viisaudet yhdistyvät. Alan lähettää hänelle paljon valoisia energiaryöppyjä hänen sydämeensä.

Pian sisäisen lapseni on aika lähteä. Hän juoksee iloisesti alhaalla sijaitsevan joen luokse. Niin ihana ja viisas pikkuinen. .-> ♥

---

Tosi erilaiset kokemukset, vaikka meditaatio oli tismalleen sama. .-D Mielenkiintoista ja jännittävää! Täytyy varmaan toistekin kokeilla jotain vastaavaa!

2 kommenttia:

  1. En tiiä miks mutta näitä sisäinen lapsi -juttuja on aina tosi kivaa ja vähän liikuttavaakin lukea. <3 Kuvat olivat muokkauksineen ihana lisä postaukseen. .-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa että pidät. <3 Ihmiset on lapsina niin avoimia, uteliaita ja puhtaita, ja on jotenkin ihanaa ajatella, että meissä on vieläkin se osa olemassa itsessä. .-) Mä luulen, että sunkin sisäinen lapsi voisi kaivata huomiota. Kannattaa kokeilla tota meditaatiota ja huomata, mitä kaikkea sun sisäinen lapsi voi opettaa. .-) <3 Kiitos paljon kommentista. Sä olet niin ihana. .-> <3

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...