maanantai 24. joulukuuta 2018

Temple Body Arts Day 8: Deya Dova

Deya kannusti siihen, että omasta temppelikehostaan kannattaa olla utelias. Me olemme eläneet useita kertoja maan päällä ennen tätä elämää, ja meissä on paljon muinaisia muistoja. Meissä on runsaasti myös esi-isien (ja äitien) perimää itsessämme. On tosi mielenkiintoinen matka, kun näitä asioita lähtee kuuntelemaan ja tiedostamaan itsessään. On joskus vaikea hahmottaa, millaisia me oikeasti olemme, kun meidät on kasvatettu elämään tietyllä tavalla. Meillä on uskomuksia itsestämme, mitkä eivät pidä paikkaansa. Nyt on kuitenkin aika herätä ja alkaa puhua omaa totuutta. Deya itse on muusikko, ja hän antaa esimerkkiä siitä, kuinka itsestään voi etsiä esille hurjan villin naisen ja luoda tilan, jossa ilmaista häntä.

Kaikkien näiden kahdeksan Tempel Body Arts -päivän jälkeen olen tosi vaikuttunut siitä, miten Sofiah kuuntelee ihmisiä ja osaa kommentoida niin osuvasti viisaudella. Vau! Olen todella kiitollinen myös siitä, että Sofiah on järjestänyt tällaisen ilmaisen kansainvälisen tapahtuman auttamaan naisia. Todella inspiroivaa ja voimakasta. ♥

---
Ihanaa joulua! ♥ Muista ottaa rennosti, availla paljon lahjoja, syödä herkkuja ja nauttia joulusta perheen ja ystävien kanssa. ♥ Sä olet niin rakastettu ja täynnä valoa.

Ja vau, mähän selvisin 24 postauksen putkesta aivan leikiten. .--D Kiitos kaikista kommenteista ja inspiraatiosta, mitä olen saanut vastaanottaa. ♥ Mulla on vielä monta luonnosta tuolla keskeneräisenä, ja yritän saada niistä mahdollisimman monta julkaistuksi tässä joulukuun aikana vielä ennen vuotta 2019!

2 kommenttia:

  1. Ootkin paljon saanut irti näistä Tempel Body Arts -vieraista ja näitä viisauksia on ollut inspiroivaa lukea. .-) Hienosti suoriuduttu postausurakasta, nyt voi rauhoittua hetkeksi joulunviettoon ja availla lahjoja! Mahtavaa joulua. <3 .-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, nuo vieraat puhui niin inspiroivasti, että heitä kuunnellessa innostuu, ja nyt voi tulla innostumaan aina uudestaan lukemalla näitä "muistiinpanoja". .-D Hauskaa että säkin olet löytänyt inspiraatiota näistä. <3 Kiitos, kyllä rauhoitutaan. Mä ainakin aion meditoida nyt paljon. .-D Kylläpä me oltiinkin hyviä meidän blogi-juttujen kanssa, hyvä me. .-D Kiitos kommentista!

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...