maanantai 3. joulukuuta 2018

Rikas & Onnellinen Nainen

Tiina Nurmi Ilonsäde-sivustolta piti myös oman ilmaisen opastusillan. Hän taktikoi ja valitsi täydenkuun päivän! Jopas meitä hemmotellaan! .-D Tuli tällainen kiva kahden päivän valon ja muutoksen putki Tiinan ja Hennan ansiosta.

Tiina aloitti illan pyytämällä meitä laittamaan silmät kiinni, ja kuvittelimme astuvamme unelmiemme auton kyytiin. Minnehän sillä lähtisi ajamaan? Minkä kohteen ikinä valitseekaan, olemme itse ohjaksissa ja voimme halutessamme muuttaa suuntaa. Minä sanoin itselleni ensin matkaavani menestykseen, mutta päätin vaihtaa suuntaa iloon, jolloin näin mielessäni kuinka yksisarviset tulivat juoksemaan autoni vierelle, ja taivas täyttyi sateenkaaren värein. ♥ Tuntui niin hyvältä ohjata elämän autoa!

Otan vastuun elämästäni. Minulla on käsissäni elämäni ohjenuorat.

Tällä hetkellä maailma toimii maskuliinisen energian johdolla, ja feminiinienergiaa on alistettu vuosikausia. Meidän naisten on kuitenkin aika ottaa oma valtamme takaisin ja kannustaa feminiinistä puoltamme puhkeamaan kukkaan! On aika nousta taas esiin! Sukupuolesta riippumatta jokaisella ihmisellä on feminiininen ja maskuliininen puoli itsessään. Kun löydämme näille kahdelle puolelle tasapainotilan, tulee elämästämmekin täyteläistä ja onnellista.

"The world will be saved by western women" - Dalai Lama

Voimme ajatella, että sydämessämme kasvaa ikään kuin puu, meidän oma pyhä puumme. Sen juuret jatkuvat jalkapohjistamme alas äitimaahan, ja sen lehdet kurkottavat kohti taivaallista valtakuntaa. Pyhä puu kukoistaa silloin, kun me olemme onnellisia, mutta pienentäessä itseämme myös puu kuihtuu. Niinpä voimme käyttää pyhää puuta työvälineenä, kun teemme valintoja elämässämme. Kasvaako vai kuihtuuko puumme?

Kasvattaako ajatukseni, valintani ja tunteeni omaa Pyhää Puuta sisälläni?

"Go girls g-g-go, GO, GO!
We girls gonna take control!"

Something New tuli mulle vastaan joulukuussa 2017, ja siitä lähtien se on ollut mulle voimabiisi. Kun siihen samaistuu, tuntuu että on pysäyttämätön ja voimakas! Siitä tulee aina hyvälle mielelle, ja musta se sopii tämän kirjoituksen loppuun. .-) Me kaikki olemme johtajia ja opettajia. Meissä on niin iso viisaus! Me kaikki ansaitaan vain ja ainoastaan VIP-kohtelua!

2 kommenttia:

  1. Muistan ton autotehtävän ja sen kun mun piti käydä sammuttamassa pannu yksin ku sä jäit tätä kuuntelemaan (kai se nyt oli tää ettei se eilinen?). .-D Silloin kun Tiina luetteli noiden maskuliinisen ja femininiinisen puolien vahvuuksia niin tajusin että mun maskuliininen energia on ihan olematonta ja sillä oli varmaan paljon merkitystä Kouvola-koulussa siinä etten tuntenut kuuluvani joukkoon. Jaksoin kerrankin kuunnella laittamasi videonkin. .-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo ihan varma, oliko se pannunsammutus tällä vai sillä seuraavalla Tiinan illalla (mitä en oo vielä julkaissu). .-D Ahaa niinpä, ne pelipojat oli varmaan aika maskuliinisia, ja sitten kun ite ei oo, niin kyllähän siinä tulee ulkopuolinen olo. .-( Hieno oivallus! Mullakin on paljon oppimista maskuliinienergian kanssa. .-D Jes, hienosti kuunneltu! Kiitos kommentista. .-> <3 Olet niin huomaavainen ja kiva. .-)

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...