lauantai 15. joulukuuta 2018

Temple Body Arts Day 4: HeatherAsh Amara

Ajatuksen voima ja mihin kiinnittää huomiota tulee toteutumaan elämässä. Jos ajattelee esim. "en ole viisas", kiinnittää huomiota kaikkeen siihen, mikä tukee odotusta, eikä välttis tajua kiinnittää huomioita tilanteisiin, joissa itseasiassa on viisas. Suhtaudu tilanteisiin nykyhetkestä käsin, ei menneisyydestä. Se mitä joskus tapahtui, ei määritä sitä mitä tulevaisuus tuo.

Meidän pitää oppia elämään nykyhetkessä. Kysyä itseltämme, mitä voimme tehdä tarjotaksemme itsellemme jotain, mitä haluamme. Me ei tarvita muita täyttämään meidän toiveita. Me voidaan itse luoda onnemme ja opetella pikkuhiljaa kuuntelemaan omaa kehoa enemmän päivä kerrallaan ja tulla enemmän tietoisiksi siitä, mitä tarvitsemme elämäämme.

Täytyy olla kärsivällinen muutosprosessissa. Mä ainakin itse mietin välillä, miksen mä vieläkään pääse eteenpäin. Mun joku korkeampi minä tai henkiopas taisi kerran mulle jo huomauttaa, että kyllähän siinä menee aikaa kumota ne mallit, joiden kanssa oon elänyt nämä 20 vuotta, koko elämäni. Ja sen lisäksi mä saatan kantaa kaikenlaista tunnetuskaa vielä edellisistä elämistäkin. Joten ei se ole mikään ihmekään, ettei vuodessakaan saa kaikkea korjattua. .-D Heather puhui ihan tästä samasta asiasta, joten tää oli mulle hyvä muistutus! Ja joskus se liikkumattomuuskin voi olla eteenpäin menemistä.

Heather sanoi, ettei kukaan ihminen ole sinällään rikki, vaan meillä on työstettävää itsemme kanssa.

Ei ole helppoa lähteä spirituaaliselle jumalatar -matkalle, koska se pakottaa kohtaamaan kaiken sen, mitä ei ole käsitellyt. Silloin täytyy kohdata pelkoja ja olla välillä epämukavassa mielentilassa kasvaakseen. Jos esim. haluaa miellyttää aina kaikkia, kannattaa kokeilla pitää viikko, jonka aikana kieltäytyy jokaisesta pyynnöstä, minkä joku ehdottaa. Silloin oppii sietämään sitä epämukavaa olotilaa ja lopulta vapautuu. Siitä voi huomata ja oppia, että itsehän on rakastettava sellaisena kuin on, vaikkei aina suostuisikaan toisten pyyntöihin.

Ei pidä myöskään olettaa, että perhe on jokin suurin tukesi muutosprosessissa. He ovat tottuneet, että olet tietynlainen ja voivat jopa vastustaa muutostasi. On siis parempi antaa kaikkien olla sellaisia kuin ovat ja etsiä tukea sisarkunnan keskuudesta. Ympäröidä itsesi ihmisillä, jotka ovat innoissaan muutoksestasi ja siitä, miksi olet syntymässä. Silloin alkaa tapahtua.

Heather on musta jotenkin älyttömän inspiroiva ihminen. Jokainen meistä on, kun puhumme asioista, joita kohtaan olemme intohimoisia. Maapallolla on menossa nyt mielenkiintoiset ajat, kun ihmisten joukkovalaistuminen tapahtuu ja yhä useampi ihminen kuulee kutsun sydämessään. ♥ On suuri kunnia olla elossa ja avautua kaikelle tälle tiedolle.

2 kommenttia:

  1. Toi on niin totta, monet uskomukset itsestä pohjautuu liikaa menneisiin kokemuksiin vaikka nykyhetkessä asiat voisi olla toisin. En mä kyllä vieläkään ole mikään viisas, ainkaan älyllisesti. .--D Jäin nyt vaan miettimään oonko silloin inspiroiva kun höpötän jotain turhaa FS-juttua innoissani. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ihminen ei ole koskaan täysin samanlainen henkilö, mitä hän eilen oli. .-) Mieti jos lähtis jokaiseen uuteen tilaisuuteen vapaana ilman minkäänlaisia odotuksia ja menneisyyden taakkoja. .-) Musta tuntuu, että sussa on paljon sellaista viisautta, mitä maailma tarvisi. .-D Sulla on nerokkaita ideoita ja kyky ottaa rennosti! Moni ei tajua semmoista. .-D Riippuu kuinka omaperäisiä ajatuksia sulla on FS:stä! Kyllähän meillä joskus oli ihan hyvä keskustelu niistä hahmoista. .-D Kiitos tästä kommentista! Se pisti mut miettimään. .-D

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...