lauantai 1. joulukuuta 2018

Marraskuun (katselu)suosikit 1/2

Mulla on yllätys! Mä yritän julkaista joka päivä ennen joulua uuden postauksen luettavaksi. Mulle on kertynyt aivan hirveesti kaikkia luonnoksia ja lähes valmiita tekstejä, ja haluan saada luonnoskansion tyhjennettyä ennen uuden vuoden alkua. .-D Siksi mä aion vähän tehostaa tahtia. Teen kuukauden suosikeistakin taas 2-osaisen, jotta saan enemmän postauksia. .-D Muutenkin alkoi tää taas venyä.

Vaarallinen Tehtävä & Samuli
Mä oon tosi huono katsomaan elokuvia, ja löydän tällaset jutut vasta ikuisuuksien päästä. .-D Isi kertoi, että Samuli Edelmann esiintyy Vaarallisessa Tehtävässä pahiksena, ja pakkohan tuo leffa oli katsoa sen tullessa telkkarista ihan Samulin mieliksi. ♥ Mä oon tosi ylpeä Samulista. Kannustin aina Samulia elokuvan aikana hänen kolttosissaan: "Samuli, Samuli!" Tom Cruise on myös loistava. .-D
○○○○○○○○○

Jonas
Aloimme Kasan kanssa katsoa alkukuusta vuosia sitten nauhoittamiamme Jonas-sarjan jaksoja VHS-kaseteilta. .-D Sarjassa Jonas Brothersin jäsenet Joe, Nick ja Kevin asuvat vanhalla paloasemalla ja käyvät koulua tasapainotellen kuuluisan rock-tähden maineensa kanssa. Todella hauska komediasarja, on tullut naurettua ja ilahduttua paljon. Harmittaa että Kevinistä on niin vähän juttua. Rakastan hänen piilevän viisauden huomioitaan, vaikka hän päällepäin näyttäytyy hölmönä. Todella tasokkaita jaksoja nää ensimmäiset, joita ollaan katsottu. Listaan nyt lempparini. .-)

Top 5 Jonas-jaksot (Sisältää juonipaljastuksia, kuvat Jonas wikistä)

1. "Band's Best Friend"
Joen vanha kaveri Carl saapuu vierailemaan pitkästä aikaa. Carl on lumoutunut ystäviensä uudenlaisesta rock'n roll -elämästä ja luulee veljeksien saavan kaikenlaisia etuoikeuksia. Niinpä Carlista tulee sietämätön, koska hänen oma egonsa kasvaa viettäessään aikaa kuuluisien veljesten kanssa. Jonasit päättävät antaa ystävälle opetuksen mm. soittoharjoituksilla keskellä yötä (Kevin: "Rock-tähdet saavat valvoa myöhään kouluiltoinakin" ♥, fanipostikirjeurakan hoitamisella ja usuttamalla Carlin hullun tyttölauman keskelle.
○○○

2. "Keeping It Real"
Jonas-äiti haluaa pitää kiinni normaalin perheen rutiineista ja pistää veljekset hoitamaan kotiaskareita. Mutkia kuitenkin tulee matkaan, kun innokas fanilauma piirittää roska-astian, ja niinpä pojilla menee neljä tuntia roskien viemisen yrittämisessä (he eivät onnistuneet). Jonasit eivät kuitenkaan halua pettää äitinsä toivetta. Lopulta äidille kuitenkin valkenee, etteivät he olekaan enää niin tavallinen perhe, ja uuteen elämään on sopeuduttava.
○○○

3. "Complete Repeat"
Nickillä on ollut luovuuskatko jo kolme viikkoa, ja jos hän ei saa kirjoitettua laulua, siirtyy uusi levynjulkaisu ja kiertue! Nick kokee elämänsä huonoimman päivän, mutta päiväunilla hän näkee unta uudesta laulusta. Nick ehtii unohtaa laulun, ja ainoaksi vaihtoehdoksi jää elää surkein päivänsä tismalleen samanlaisena uudestaan, jotta hän näkisi saman unen.
○○○

4. "Wrong Song"
Siis ennen en oo ollut tämän jakson suuri ystävä, mutta tykkäsin siitä nyt paljon. Hyviä vitsejä!
Nick on ihastunut ja hätiköi muiden varoitteluista huolimatta. Nick kirjoittaa enkelitytölleen Pennylle kappaleen, jossa hän kertoo tunteistaan. Syntyy väärinkäsitys, ja Penny luulee Nickin kirjoittaneen kappaleen hänelle laulettavaksi. Selviää että Nickin tyttöystävällä on poikaystävä.
○○○

5. "That Ding You Do"
Joe kiinnostuu selloa soittavasta tytöstä ja liittyy veljiensä kanssa koulun orkesteriin. Joen täytyy yrittää tehdä vaikutus tyttöön soittamalla triangelia. .-D Sivuhenkilöt Macy ja Stella kilpailevat siitä, kumpi pystyy olemaan pidempään tekemättä koukuttavia tapojaan (Jonaseista puhumista ja tekstailua).
○○○

Kunniamaininta vielä jaksoille "Groovy Movies" ja "Pizza Girl", joista olen ennen tykännyt paljon. Taisin muistaa jakson käänteet niin hyvin, etten tällä kertaa ilahtunut ja huvittunut samalla tavalla kuin näiden muiden listalla olevien jaksojen kanssa. .-D

○○○○○○○○○

Alfred J. Kwak
Alfred on paras lastenohjelma ikinä! Siinä on mielenkiintoinen juoni, tärkeät aiheet, suloisiksi piirretyt hahmot, joilla on kiehtovat luonteet. Tuntuu että jokaisella läpikatselukerralla siitä saa jotain uutta irti. Ollaan Kasan kanssa katsottu nyt ekan kauden Alfredin lapsuusvuodet ja varhaisaikuisuus.

Mä oon tykännyt oikeestaan ihan kaikista jaksoista. Tosi hyviä jaksoja olivat mm. ihan ekat jaksot, jossa Alfred vasta syntyi ja menetti perheensä sekä jaksot, jossa Alfred ja Korppi putosivat kaivoon. Oon tykännyt myös ihan sikana sellaisista jaksoista, joista en aiemmin niin välittänyt, kuten siitä missä Alfred liittyi päiväksi sirkukseen sekä shakkikuningatarjaksoista.

Alfred on niin ihana, kiltti, vastuuntuntoinen ja hyveellinen ankka. Nyt olen kiinnittänyt huomiota paljon siihen, miten kamala energiavampyyri Korppi on: Hän aina vähättelee muiden kivoja juttuja, keksii valheita muista sekä arvostelee ja syyttelee heitä. Korppi hoitaa homman vielä niin manipuloivasti, ettei hän itse näytä päällepäin edes syylliseltä. Karski Katti on ollut jotenkin erityisen karismaattinen hahmo, ja olen hänestä innostunut uudella tavalla! Myös Hanski on ihanan huoleton, ja Ollilla on hyvä nimi!



○○○○○○○○○

Youtube-kanavasuosikit top 3
Valitsin kanavat, jotka on tuoneet mulle suurta iloa.

1. Josie Grouse
Oon katsonut videoita taas ahkerasti, vaikka välillä tietty unohtuu. Josiella on aina hyviä vinkkejä. Mun suosikkivideo on ollut tuo "joka-aamuiset affirmaatiot". Todella mielialaa kohottava tapa aloittaa aamu! Lisäksi Josien ohjatut meditaatiot on ihania.
○○○

2. Britney Taylor
Todella inspiroivia videoita. Saan jokaisesta jotain hienoa irti. Yllä oleva video oli hauska, koska olen käyttänyt tismalleen samaa keinoa aiemmin itsekin. Keksin sen vaan päästäni, ja se onkin ihan "virallinen" keino. .-D Olen tosi ylpeä Britneystä, ja on ihanaa nähdä kuinka hänestä on kasvanut valoisa johtaja.
○○○

3. Valerija
Tykkään ihan sikana hänen "valitse kortti"-videoistaan. Tuntuu että ne ovat aina oikeassa, ja Valerija kertoo niin kattavasti ja selkeästi sen mitä näkee. .-)
○○○

+ AmazingPhil
Phil kertoi aivan mahdottoman hauskasti hänen sairaalareissustaan. .--D ♥

○○○○○○○○○

Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Samuli, Samuli! Hauska top 5 -lista Jonas-jaksoista, voisin tehdä sellaisen itsekin sitten kun kaikki jaksot on katsottu (muistelen tosin että ne parhaat jaksot sisältyy tähän alkuun, joten voisin tehdä listan jo nyt .-D). Alfred-jaksot on kyllä olleet hyviä, katoin innoissani jopa niitä hidastempoisia silli-jaksoja. .-D Jotenkin huvitti kun pitkä hieno Alfred-sepustuksesi loppui "Ollilla on hyvä nimi!" -toteamukseen. .-D Voimia joulukalenterin kanssa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tosiaan, parhaat Jonas-jaksot on kauden alussa. Hassua että ne hyvät on sillä lailla sijoitettu. Pitäishän lopussakin tulla jokin huipennus. .-D Siellä on tulossa kyllä joskus se kiva kummitusjakso ja se kun Nick ei läpäissyt matikan koetta. .-D Ainakaan vielä en oo koskaan tykännyt siitä Stellan ja Joen monen jakson juonesta. .-s Odotan innolla listaasi! Niinpä, mäkin oon tykännyt katsoa niitä hidastempoisia sillijaksoja. .-D Tänään oli ehkä vähän tylsempää, mutta ne kaks ekaa oli kivoja. .-D Kiitos voimista! <3 Voimaa ja iloa sinun blogmasiin! .-) Kiitos myös kommentista. .-> <3

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...