sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Ajatuksia intuitiosta ja enkeleistä

Ennen kuin mennään tämän päivän aiheeseen, haluan tiedottaa että Kasa tekee joulukuussa blogmasia, eli hän julkaisee joka päivä postauksen blogiinsa jouluun saakka! Kantsii ehdottomasti käydä lukemassa. Kasa kirjoittaa aina niin rennosti ja hyvin. .-)
---

Henna Saloranta Valonpolusta piti ilmaisen enkeli-illan ja puhui intuitiosta ja sen merkityksestä. Haluan kirjoittaa nyt jotain omia ajatuksiani sen pohjalta. Kerron osittain, mitä Henna sanoi, mutta myös sitä, miten mun aivot kävi tiedon läpi. .-D

Intuition kehittäminen on tärkein asia elämässä: Kun sen hallitsee ja kun pystyy keskustelemaan valonauttajien kanssa, pystyy tekemään viisaita ja tuotteliaita päätöksiä elämässä. Usein kuulee ohjeita "kuuntele sydäntäsi" tai "tee miten tunteesi käskevät", mutta nekin ohjeet voivat johtaa harhaan silloin, jos itsellä ja energiakentässä on paljon raskasta energiaa purettavana. Tällöin hyvältä tuntuneet ajatukset voivatkin ilmentyä huonoiksi.



Mä olen pari kertaa vastaanottanut tietoa mun korkeammalta minältä, mistä olen hyvin ylpeä. Maaliskuussa 2017 mulle valkeni, että tottakai ikäviä ja raskaita asioita tapahtuu, jos sielu ei toteuta sitä, mitä tuli maan päälle tekemään. Se kertoo sillä kivulla, että älä hyvä ihminen tee tätä enää. Ja jos se ei olisi varoittanut sillä kamalan tuntuisella tuskalla, olisi tulevaisuudessa tapahtunut jotain vieläkin pahempaa. Sen takia jokainen ikävä hetki on erittäin arvokas, koska se auttaa näkemään, mihin ei ainakaan pitäisi tuhlata aikaansa. Ikävä tunne sisällä ei aina tarkoita sitä, että meneillään oleva aktiviteetti pitäisi lopettaa täysin. Se kertoo kuitenkin sen, että sinulla on sillä hetkellä jokin jumitustila itsessäsi, mikä vetää puoleensa vaikeita tilanteita ja tuntemuksia. Sä pystyt kääntämään sellaisen vaihteen pois itsestäsi, jotta voit elää helpompaa elämää.

Meidän pitää oppia luottamaan omiin valintoihimme. Ottaa vastuu omista päätöksistämme ja niiden seurauksista sekä omasta elämästämme. Vain me itse tiedämme, mikä meille on parhaaksi. Jos emme luota omaan arvostelukykyymme ja kysymme kavereilta tai vanhemmilta tai keneltä tahansa, antavat he vastauksen omien kokemustensa pohjalta (, mitkä eivät ole välttämättä mitään kaikista positiivisimpia tai parhaaksi meille). Sen sijaan on tärkeää luottaa omaan viisauteen, tehdä ylpeästi omat valinnat. Sinä olet älyttömän voimakas ja viisas valo, paljon suurempi mitä osaat hurjimmissa ajatuksissakaan kuvitella.



Enkelit ja muut energia-auttajat ovat rakkaus. He näkevät koko potentiaalimme, mahdollisuudet ja resurssit, mitä meillä on. He auttavat siinä, mitä ikinä vaan haluamme saavuttaa. Meidän pitää kuitenkin tulla heitä vastaan, luottaa ja antaa heidän auttaa taianomaisella tavalla, irtaantua pelosta ja itsensä pienentämisestä. Enkeleille voi kertoa toiveen siitä, että haluaisi oppia kuulemaan heidän viestejään selkeästi. Enkelit kuulevat aina kaiken, mitä heille sanotaan, ja he auttavat välittömästi unelmien toteutumisessa. Heitä voi myös pyytää lähettämään rakkautta, korkeavärähteistä valoa, joka sulattaa kaikki kehon ja energiakentän jumit, jotta olisi helpompi elää valossa runsasta ja nautinnollista elämää.

Hyvän vastaanottaminen ja menestyminenkin voi pelottaa, vaikka se kuulostaakin oudolta. Kun on elämän aikana kohdannut kaikenlaisia haasteita, niihin on ehtinyt ikään kuin tottua, ja niin olemme luoneet siitä itsellemme todellisuutemme. Sen mitä ajattelemme tapahtuvan, tulee tapahtumaan. Sen sijaan olisi aika hurjaa miettiä, jos vaan vastaanottaisi ihan kaiken mitä toivookaan. Siinä alkaa miettiä, olenko minä nyt oikeasti kaiken hyvän arvoinen. Ja onko itsellä oikeus olla onnellinen, jos kaikki ympärillä elävät kurjuudessa. Vastaus on ehdottomasti kyllä, koska muut saavat mahdollisuuden inspiroitua siitä onnesta, mitä parhaillaan luot sekä nähdä, että on mahdollista elää helpommin ja ihanammin.

Kaikki on mahdollista. Alussa on tietenkin vaikeaa hylätä vanha elämäntyyli, mutta intuition harjoittaminen ja siihen luottaminen on kaiken vaivan arvoista. Elämänmuutokset voivat lähteä ihan pienistä asioista, kuten meditoinnin aloittamisesta ja tekemällä enemmän niitä asioita, jotka tuovat puhdasta iloa elämään. On hyvin tärkeää pyrkiä heräämään jokaikinen aamu mielenkiinnolla uuteen päivään. Eihän sitä ikinä voi tietää, mitä tänään oivaltaa! Kannattaa olla tarkkaavainen kaikessa mitä näkee ja tekee.



Olin aiemmin päivällä ennustanut ihanilla Zombie-tarot-korteillani menneisyyteni, nykyhetken ja tulevaisuuden. Menneisyydessä tarjosin muille aina ylimääräistä kättä avuksi, ja uhrasin omat resurssini heidän toiveidensa täyttämiseen. Nykyhetkeen sain taikurin, joka kuvasti niin hyvin enkeli-iltaa! Yhteisen meditoinnin aikana arkkienkeli Gabriel loi minulle persoonallisen energiapläjäyksen juuri minun tarpeisiini, mikä kuvasti juuri tuota kortin kuvaa. Lisäksi sain muistutuksen siitä, että minulla on jo kaikki kyvyt ja taidot itselläni selvitäkseni eteenpäin. Tulevaisuudessa bisnes kukoistaa, ja saan kouluttaa zombeja (ihmisiä jotka ovat jumissa oman ajattelunsa kanssa) uudelle tasolle. Kortti enteilee hyvää! Mä päädyin kuuntelemaan tota enkeli-iltaa juuri menneisyyteni tappioiden vuoksi, ja ne tiedot, mitä illan aikana sain ja ne siemenet mitä itselleni kylvin, tuottavat tulevaisuudessa vielä menestystä. .-)

2 kommenttia:

  1. Olipas syvällistä tekstiä. Inspiroivaa mutta sit kuitenkin jollain tavalla masentavaa kun tajuaa miten jumissa itse on ja miten huonon intuition taidon omaa. No, ei se mitään. .-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että nää "ilmaiset mainosillat" tehdään tarkoituksella kuulostamaan vähän masentavilta, jotta useempi ihminen tarttuis tarjoukseen, kun ne aattelee etteivät he itse löydä keinoja intuition harjoittamiseen. .-D Henna ainakin kertoi tosi pitkään niistä ongelmista, mutta ratkaisut käytiin tosi nopeesti läpi! Tavallaan arvostaisin enemmän sitä, että tuodaan positiivisen mahdollisuuden kautta nämä asiat. Mun koko pointti on, että tääkin postaus sai varmaan samankaltaisia toivottomia vaikutuksia. .--D

      Musta tuntuu, että oman intuition kuunteleminen voi olla jopa aika helppoa, sitten kun vaan löytää oikean taajuuden. On hyvä alku ylipäätään tiedostaa, että intuitio on olemassa, ja kuka vaan voi oppia kuuntelemaan sitä. Sitäkin voi harjoittaa kuuntelemalla ympäristöä ja arvaamalla mitä seuraavaksi tapahtuu. .-D Sitten jos haluaa näiltä energiaoppailta apua, voi hiljentyä keskittyneeseen tilaan ja kertoa enkeleille, henkioppaille tai korkealle minälle, että on valmis vastaanottamaan heidän viestejään. Sitten vaan kuuntelee ja luottaa niihin pieniin merkkeihin mitä saa. Eikä sieltä joka kerta mitään välttämättä havaitse, mutta ahkeran yrittämisen jälkeen varmasti! Mä joskus kerroin enkeleille mun huolista, ja aloin saada heiltä vastauksia. .--D Lähinnä sellaisia rakkauden toivotuksia ja muuta yksinkertaista. Mun ehkä pitäis tehdä näille tarinoille jo ihan oma blogipostaus. .--D

      Mun henkinen polku on välillä ollut hyvin masentava juuri silloin, kun kaikki puutteet tuodaan välillä päin naamaa tarkasteltaviksi. Semmoista on epämiellyttävää ottaa vastaan, mutta sekin on tärkeää. .-) Hyvä että postaus inspiroi! <3 Kiitos kommentista. .-)

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...