torstai 13. joulukuuta 2018

Temple Body Arts Day 3: Sage Lavine

Sofiah Thom haastatteli Sage Lavinea.



Kaikilla meillä ihmisillä on käytössämme ainutlaatuinen ihmiskeho, joka tarjoaa elämälle monen monta mahdollisuutta. Sage itse opettaa naisille, kuinka luoda itselle toimiva yritys. Hän on järjestänyt elämänsä niin, että hän pitää kuukaudessa aina yhden viikon lomaa, mikä kuulostaa hyvin mukavalta. Mitä enemmän aikaa hän antaa itselleen latautua, sen parempaa laatua hän kykenee tarjoamaan asiakkailleen. On syytä miettiä, mikä on itselle luontainen rytmi tehdä töitä ja ottaa askelia sitä unelmaa kohti.

Se mitä sisällään tuntee antoisaksi on paljon tärkeämpää kuin se, miten paljon yritystä voi kasvattaa ja miltä se näyttää ulkoapäin. Sage sanoi, että naisen tehtävä on oppia avaamaan suunsa ja sanoa: "Riittää jo". Huomata millä tulee toimeen ja muistaa nauttia elämästä sen sijaan, että pelkästään maskuliinisuuden ohjaamana haluaa saavuttaa aina vaan lisää ja lisää, eikä ikinä opi pysähtymään olemaan kiitollinen siitä, mitä itsellä jo on.

Tottakai maskuliinistakin energiaakin tarvitaan. Sage toi käsitteen "graceful warrior", joka lyhykäisyydessään tarkoittaa maskuliinista taisteluenergiaa yhdistettynä feminiinisyyteen. Tavoitteita kohden on otettava askelia. Joskus ei ehkä tiedä tarkalleen, minne suuntaan on menossa, mutta selkeys tulee lopulta askelien ottamisen yhteydessä. Silloin alkaa pikkuhiljaa huomaamaan, mikä on linjassa omaan sieluun.

Sofiah muistutti siitä vielä, että joskus on sanottava "ei", jotta voi sanoa "kyllä". Kun elämää alkaa järjestämään uudestaan ja valitsee tietoisesti sielun tien, tulee vaistomatta osa "vanhan" elämän tavat ja ihmissuhteet päätökseen. Kun lähtee kulkemaan omaa elämäntehtävää kohti, alkaa huomata asioita, jotka eivät olekaan enää linjassa oman elämän kanssa. Ja silloin niistä tulee luopua.
---

Huh, alkuun tuntui ettei mulla ollut oikein mitään sanottavaa, mutta ajatukset selkenivät kuitenkin. .-D

2 kommenttia:

  1. Viikon mittaiset lomat aina silloin tällöin kuulostaa kyllä hyvältä suunnitelmalta. .-D Hyvä huomio tuokin ettei aina vain tavoittele lisää kun voi olla kiitollinen siitä mitä jo on. .-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä viikon mittaiset lomat kelpaavat. .-D Se pitäis olla jokaisen ihmisen päämäärä: löytää työ, jossa voi pitää viikon mittaisia lomia joka kuukausi. .--D <3 Kyllä, tosi vahva sanoma! Kiitos paljon kommentista! Hauska että löysit inspiroivia juttuja tekstistä!

      Poista

Euroviisut 2024

Euroviisuista jäi sellainen olo, etten luota enää kyseisen kilpailun rehellisyyteen. Tuntuu, että voittajamaa on sovittu etukäteen tuomarist...